Gastenboek

 1. Mensen met hart voor dieren en het ras! Die ervoor zorgen dat de Drenten als pup een goede start maken.…

 2. Wat een mooie puppies weer!

 3. Eelko heeft het goed naar zijn zin. Hij is super vriendelijk en goed leerbaar. Slapen in de bench gaat heel…

 4. Layka heeft nu sinds donderdag doorgeslapen in de bench gelukkig. Ze vindt het overdag als ik weg moet om de…

 5. Timo heeft eigenlijk elke dag feestdag, want wat een geweldige lekkere hond is het geworden. En ja, soms roep ik…

12 reacties op “Gastenboek”

 1. Hoi Doreth,
  Het hele gezin heeft ontzettend genoten van de wandeling.
  Leuk om al die verschillende drenten bij elkaar te zien. Ook leuk om te zien dat er typische drenten eigen(wijs)schappen zijn.

  Like

 2. Een dikke duim voor u goed
  verzorgde side.
  Petro

  Like

 3. Wat een mooie pups. Skip en Loreen zijn een mooie combinatie.

  Like

 4. Het gaat heel goed!!! Je kan heel goed merken dat jullie al heel veel met de pups gedaan hebben. Complimenten!
  Eenmaal thuis heeft hij eerst lopen rennen op het gras en was erg enthousiast. De rest van de middag geslapen.
  De eerste nacht meldde hij zich om half 5, dat viel me dus alles mee. De tweede nacht heeft hij tot half 7 doorgeslapen. Niet gehoord. Loopt al lekker kleine stukjes aan de riem mee, en het is verbazingwekkend hoe snel hij leert. Als we de riem pakken gaat hij netjes zitten, luistert heel goed als je hem roept. Hij vindt alles leuk en gezellig. We hebben het idee dat hij zich hier wel thuis voelt.Gepoept heeft hij binnen niet, vanaf maandag 4 plasongelukjes tot nu toe vind ik ook heel netjes. Ik denk dat hij snel zindelijk is.
  Groeten Hetty en een poot van Sjors

  Like

 5. We zijn heel blij met Joep , hij doet het hartstikke goed! En als vannacht een voorbode is voor wat hij gaat doen dan ben ik helemaal blij! Hij heeft van half 12 tot 6 in zijn bench doorgebracht en niets laten horen! Vanmorgen helemaal blij toen ik beneden kwam, zoooo schattig. Meelopen gaat ook prima met en zonder riem. We hebben het er maar druk mee maar genieten ook volop! Mooi hondje afgeleverd hoor! 🙂

  Like

 6. Hallo Doreth, Alfons,

  Onze Sam v.d. Zilverbaai wordt vandaag 13 jaar. Wij zijn nog altijd zeer dankbaar dat we ooit in het bezit zijn gekomen van deze perfecte hond. Hij doet het nog prima, hij gaat wat langzamer, recupereert wat trager, maar hij is nog altijd dezelfde. Gisteren werd hij in het bos nog voor een jonge hond aangezien.

  Een paar jaar geleden is hij door een periode van misère heengegaan, waarvan nu wel vaststaat dat het de ziekte van Lyme is geweest. Maar hij heeft het doorstaan. Wat hij ook prima weet te doorstaan: de komst van twee jonge katten. In theorie was dat natuurlijk een risico, maar wij kennen Sam goed genoeg om te weten dat het goed zou gaan. En het gaat fantastisch.

  Like

 7. Wat lief, dank je wel! Leuk hoor! Helaas, geen feest met hondenvriedjes vandaag; we zijn vanmorgen met z’n drietjes in de camper gestapt, op weg naar Elba. Daar kan ie zo de zee in lopen, lekker zwemmen en langs ’t strand wandelen. En ’t zeewater is heerlijk van temperatuur, dus wij zwemmen lekker met ‘m mee! En zo zie je maar weer: mensen én dieren die uit een goed nest komen, daar heb je je leven lang plezier van! Ook namens David: lieve luitjes, bedankt voor zijn goeie start, wat hebben wij er een plezier van! De jarige ligt nu lekker te snurken maar in gedachten geeft ie jullie een dankbare poot, weet ik zeker! Van ons hartelijke groeten en een knuffel, fijn weekend!

  Like

 8. Timo heeft eigenlijk elke dag feestdag, want wat een geweldige lekkere hond is het geworden. En ja, soms roep ik nog wel eens, puppie, naar hem, al komt dat helemaal niet uit met zijn postuur.
  Maar nog even een hint naar de fokster van deze geweldige hond.

  Like

 9. Layka heeft nu sinds donderdag doorgeslapen in de bench gelukkig. Ze vindt het overdag als ik weg moet om de kinderen naar school te brengen en te halen nog niet zo leuk om in de bench te liggen dan blaft en piept ze flink. Is meestal wel rustig als ik terug kom.
  Layka doet de meeste plasjes en poepjes buiten op een enkel ongelukje na.
  Ze vindt het heerlijk om te knuffelen!
  Is al wel lekker eigenwijs stopt het liefst alles in haar bek.
  We genieten van de kleine dame!

  Like

 10. Eelko heeft het goed naar zijn zin.
  Hij is super vriendelijk en goed leerbaar.
  Slapen in de bench gaat heel goed.
  Zelf een klein poosje alleen zijn gaat goed.
  Hij ligt lekker te slapen als je dan terug komt.

  Like

 11. Wat een mooie puppies weer!

  Like

 12. Mensen met hart voor dieren en het ras! Die ervoor zorgen dat de Drenten als pup een goede start maken. Niet in een kennel, maar in een woonkamer opgroeien en goed gesocialiseerd worden! Ook moederhond zag er top uit en bovenal zeer sociaal!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s